22-04 ONLINE of op LOCATIE Zakelijk Vloggen

Informatie:
Datum: 22/04/2021
Tijd: 10:00 - 16:00
Prijs: €495,00


Zakelijk vloggen met je smartphone is dé nieuwe videotrend. Dus doe mee in deze online training Zakelijk Vloggen met veel vrolijke pauzes en offscreen praktijkoefeningen

Nooit eerder was het zo makkelijk om zelf je verhaal te vertellen in video. We zitten dan ook midden in een videorevolutie waarbij gewone mensen in beeld hun kennis delen. Juist in deze lockdown-tijd kun je met een vlog toch je klanten op de hoogte houden. Wij helpen je dit professioneel en zakelijk te doen. En omdat het online is kan dat voor een lagere prijs!

Hoe leer je presenteren op camera?

Vloggen is nu dus dé manier om zelf je verhaal te vertellen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je er een beetje goed uitziet? Hoe ga je in het juiste licht zitten en hoe kun je audio verbeteren. En hoe doe je dat een beetje simpel, zodat het je geen uren tijd kost.

Je hoeft geen professionele presentator te zijn om je verhaal te vertellen. Sterker nog, liever niet. Authentiek is de trend, want dat ervaren we als meer betrouwbaar.

Inhoud online training Zakelijk vloggen

  • hoe kom je authentiek en professioneel over op camera
  • leren wat een zakelijke vlog is, verschil met interviewen
  • beeldcompositie en filmen met smartphone
  • leren over externe microfoons en statieven
  • leren zelf je video monteren op smartphone met slimme apps

Wat zeggen oud-deelnemers?

Oud-deelnemers geven onze training vijf sterren op Google. Hun resultaten zie je op ons You-Tube-kanaal. Vaak zijn mensen best zenuwachtig om hun eerste vlog te maken of delen. Juist daarom is het fijn als je goede tips en begeleiding krijgt. Dan weet je zeker dat je goed beslagen ten ijs komt.

Zeer ervaren vlogtrainers

Deze online training Zakelijk Vloggen en presenteren staat onder leiding van oud-NOS-journalisten Marije Alma (presentatietrainer) en Harmke Oudenampsen (videotrainer). Zij weten hoe je een verhaal vertelt en leren je met zelfvertrouwen presenteren op camera. Zij hebben inmiddels veel ervaring in het geven van online trainingen, dus ze weten hoe je ook online met elkaar een leuke en leerzame dag kan hebben!

Inschrijven kan hieronder.

Live online videotraining voor lagere prijs

Nu we geen locatie- en reiskosten hebben, kunnen we deze training een stuk voordeliger aanbieden voor 495 euro. Als we op locatie mogen trainen, komen we daar (afhankelijk van de prijs te plekke) honderd tot tweehonderd euro bij. Dus pak je kans en schrijf je hieronder in!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie:
Datum: 22/04/2021
Tijd: 10:00 - 16:00
Prijs: €495,00


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.