29-01 Live ONLINE videotraining met smartphone

Informatie:
Datum: 29/01/2021
Tijd: 10:00 - 16:00
Prijs: €250,00


Wil je in deze coronatijd snel video inzetten? Doe dan mee met onze live online videotraining ‘Professioneel filmen met je smartphone’ met een ochtend en middagsessie vol vrolijke pauzes en offscreen praktijkmomenten. We houden de groep klein om zo interactief mogelijk te zijn. Ander voordeel: de prijs is een stuk lager. Twijfel je toch nog? Kijk dan even wat de deelnemers in deze video erover zeggen..

Deze live online videotraining Filmen met je smartphone is dan ook echt een uitkomst in deze coronatijd. We zitten midden in een videorevolutie: video en vloggen is belangrijker dan ooit. Door de corona-crisis is smartphone-video definitief doorgebroken. Veel organisaties realiseren zich nu hoe handig het is als je even snel een video kan maken.

Voordelen van video in coronatijd:

  • Je kunt jezelf voorstellen op veilige afstand
  • Je kunt niet naar je klant, maar blijft wel in beeld
  • Video laat zien wat er écht gebeurt, zoals in de zorg
  • In video kun je procedures uitleggen en info geven
  • Jezelf of je portfolio presenteren voor opdrachtgevers

Zelf professionele video maken met je smartphone is al langer een grote videotrend.  Geen wonder: de camera’s zijn supergoed en de apps maken het filmen en editen met je smartphone simpeler dan ooit. In deze startsessie filmen met je smartphone leer je hoe je op een simpele manier een professionele video maakt.

Live online videotraining gaat over:

  • storytelling: verhalen vinden en structureren
  • beeldcompositie, verschil vlog en interview
  • hoe breng je mensen in beeld?
  • statief en microfoon voor je smartphone
  • uitleg film- en editingapps.

Video-expert Harmke Oudenampsen heeft inmiddels veel ervaring met het geven van online videotrainingen. Ook weet ze hoe je de dag door komt zonder vierkante ogen te krijgen. Dus reken er maar op dat je veel gaat leren!

Hier vind je reviews van oud-cursisten.

Ook bieden we na afloop twee online twee weken begeleiding om je verder te helpen. Als jij je hieronder inschrijft, gaan wij er alles aan doen om je te helpen je eigen video snel online te krijgen. Zo kun jij ook gebruik gaan maken van dit waardevolle communicatiemiddel in coronatijd.

Live online videotraining voor lagere prijs

 

Nu we geen locatie- en reiskosten hebben, kunnen we deze training een stuk voordeliger aanbieden voor 250 euro. Dat is de helft van de prijs voor onze locaties in Amsterdam en Den Haag. Dus pak je kans en schrijf je hieronder in!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie:
Datum: 29/01/2021
Tijd: 10:00 - 16:00
Prijs: €250,00


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.