Filmen met smartphone – Laren GLD – 17 september-VOL

Informatie:
Datum: 17/09/2021
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €395,00
Locatie: Witkamp Laren Gelderland* Klik voor meer informatie over de locatie.


Training Filmen met Smartphone

In deze training leer je professioneler filmen, bewerken en publiceren met je smartphone. Onze voordeligste training in oost-Nederland in het Gelderse Laren, vlak bij de A1. Zelfs als je het hotel aan de overkant een nachtje boekt, ben je nog goedkoper uit.

In een dag leert oud-NOS-journalist en televisiemaker Harmke Oudenampsen je alle tips & tricks in deze cursus filmen met je smartphone. Na deze videotraining weet jij wat je nodig hebt om een dynamische beeldende video op te nemen met je smartphone.

Wat leer je in training professioneel Filmen met smartphone?

  • nieuwste videotrends
  • storytelling voor video
  • beeldcompositie en 5-shot-sequence
  • interviewen (en verschil met vloggen)
  • welke gadgets heb je nodig?
  • video monteren met smartphone, editen met simpele apps

In deze training gaat het vooral over het maken van een goede video. Je leert hoe je jouw video dynamischer en spannender kunt filmen en monteren. Het accent ligt dus op beeldcompositie en interviewen. Uiteraard kun je ook een vlog opnemen, maar wil je echt leren presenteren op camera dan kun je beter de training Zakelijk Vloggen volgen.

Wij helpen je stap voor stap met het opzetten van je video

Moeilijk? Niet met onze persoonlijke aandacht. Spannend? Ja natuurlijk, wij weten er zelf alles van. Je doet drie beroepen in één, van de cameraman, journalist en de editor. Belangrijkst is dus om het simpel te houden. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een basisconcept ontwikkeld, waar jij ook je voordeel mee kan doen!

Witkamp Laren: volop actie om je video op te nemen

Dit is één van de eerste video’s die we hebben gemaakt op onze trainingslocatie bij Witkamp in Laren Gelderland. Midden in dit gezellige Achterhoek dorp is altijd wat te beleven en dus te filmen. Deze locatie ligt 5 minuten van de A1 en is goed bereikbaar met de bus vanuit Deventer. Nog leuker: een overnachting boeken in Hotel de Achterhoek aan de overkant voor een paar tientjes!

Als videomaker geef je organisatie snel meerwaarde

Niet voor niets willen steeds meer organisaties leren hoe ze zelf sneller video kunnen maken en publiceren. Het blijkt vaak verrassend veel makkelijker dan gedacht. Als je al eens weet hoe je een paar shots achter elkaar kan zetten, een stukje interview ertussen kan monteren, ben je meteen de voorloper die jouw organisatie een flinke meerwaarde biedt.

Niet voor niets is het maken van je eigen bedrijfsvideo is een grote contenttrend in de videomarketing.

Dus doe mee! De ervaring leert dat zelf doen onder begeleiding de snelste weg is naar succes. En door te starten met video:

  • Ben je in beeld bij je klant
  • Verbetert je online zichtbaarheid
  • Groeit je geloofwaardigheid

Dus schrijf je hieronder in!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie:
Datum: 17/09/2021
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €395,00
Locatie: Witkamp Laren Gelderland* Klik voor meer informatie over de locatie.


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.