Filmen met smartphone – 17 sept 2021 LAREN GLD

Datum/Tijd
Date(s) - 17/09/2021
10:00 - 17:00

Locatie
Witkamp


Je leert filmen, bewerken en publiceren met je smartphone. Dit is onze voordeligste training op een gezellige locatie in het oosten van het land, net achter Deventer. Zelfs als je er een hotelovernachting aan de overkant bij boekt ben je nog goedkoper uit. En ja, ook voor deze prijs geldt dat de groep klein blijft.

In deze videotraining in het Achterhoekse Laren Gelderland, leer je wat je nodig hebt om een video of vlog op te nemen met je smartphone. In 1 dag leert oud-NOS-journalist en televisiemaker Harmke Oudenampsen je alle tips & tricks in deze cursus filmen met je smartphone.

Wat leer je in training Filmen met smartphone?

In deze training gaat het vooral over het maken van een goede video. Het accent ligt op beeldcompositie en anderen interviewen. In de training Zakelijk Vloggen ligt het accent meer op jezelf presenteren in beeld. Deze training gaat over:

  • conttentrends in videomarketing
  • hoe vind je een verhaal
  • beeldcompositie en verschil vlog/interview
  • statief en microfoon voor je smartphone
  • uitleg app om te filmen met iPhone, Samsung of ander merk
  • video monteren met smartphone, editen met simpele apps

Niet voor niets willen steeds meer mensen leren hoe ze video kunnen maken. Ze zien de jongere generatie dit makkelijk doen en willen weten hoe zij dat ook kunnen. Het blijkt vaak verrassend veel makkelijker dan gedacht. Natuurlijk word je niet meteen de nieuwe Fellini, maar dat hoeft ook helemaal niet. Als je al eens weet hoe je een paar shots achter elkaar kan zetten en een stuk interview ertussen, ben je meteen de voorloper die jouw organisatie een flinke meerwaarde biedt.

De groep is klein, zodat Harmke je persoonlijk kan begeleiden bij de montage van je eigen video. Vanwege de lagere locatiekosten in oost-Nederland, is dit onze voordeligste training. Zelfs als je van ver komt en er een hotelovernachting bij boekt. Niet voor niets komen mensen uit heel Nederland al de avond ervoor, of blijven ze een nachtje extra!

Schrijf je hieronder in!

Reserveringen

€395,00

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.
*Deze gegevens hebben we nodig om straks de factuur te kunnen sturen.


NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol