Filmen met smartphone – regio Amsterdam – 11 februari 2022

Informatie:
Datum: 11/02/2022
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €495,00


Training Filmen met Smartphone

In deze videotraining leer je professioneler filmen en editen met je smartphone op een filmlocatie in de regio Amsterdam. We zorgen voor een dynamische locatie!

In een dag leert oud-NOS-journalist en televisiemaker Harmke Oudenampsen je alle tips & tricks in deze cursus filmen met je smartphone. Na deze videotraining weet jij wat je nodig hebt om een dynamische beeldende video op te nemen met je smartphone.

Wat leer je in training professioneel Filmen met smartphone?

  • nieuwste videotrends
  • storytelling voor video
  • beeldcompositie en 5-shot-sequence
  • interviewen (en verschil met vloggen)
  • welke gadgets heb je nodig?
  • video monteren met smartphone, editen met simpele apps

In deze training gaat het vooral over het maken van een goede video. Je leert hoe je jouw video dynamischer en spannender kunt filmen en monteren. Het accent ligt dus op beeldcompositie en interviewen. Uiteraard kun je ook een vlog opnemen, maar wil je echt leren presenteren op camera dan kun je beter de training Zakelijk Vloggen volgen.

Wij helpen je stap voor stap met het opzetten van je video

Moeilijk? Niet met onze persoonlijke aandacht. Spannend? Ja natuurlijk, wij weten er zelf alles van. Je doet drie beroepen in één, van de cameraman, journalist en de editor. Belangrijkst is dus om het simpel te houden. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een basisconcept ontwikkeld, waar jij ook je voordeel mee kan doen!

De Pastorie in Diemen staat bekend om haar prachtige lichtval en bijzondere doorkijkjes. Je gaat het misschien herkennen van fotoshoots uit modemagazines, televisie-series of videoclips die hier zijn opgenomen. Je komt hier alleen binnen als genodigde. Dit is een van onze cursuslocaties.

Als videomaker geef je organisatie snel meerwaarde

Niet voor niets willen steeds meer organisaties leren hoe ze zelf sneller video kunnen maken en publiceren. Het blijkt vaak verrassend veel makkelijker dan gedacht. Als je al eens weet hoe je een paar shots achter elkaar kan zetten, een stukje interview ertussen kan monteren, ben je meteen de voorloper die jouw organisatie een flinke meerwaarde biedt.

Niet voor niets is het maken van je eigen bedrijfsvideo is een grote contenttrend in de videomarketing.

Dus doe mee! De ervaring leert dat zelf doen onder begeleiding de snelste weg is naar succes. En door te starten met video:

  • Ben je in beeld bij je klant
  • Verbetert je online zichtbaarheid
  • Groeit je geloofwaardigheid

Dus schrijf je hieronder in!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie:
Datum: 11/02/2022
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €495,00


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.