Filmen met je smartphone 6-11 – LAREN GLD

Informatie:
Datum: 06/11/2020
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €395,00
Locatie: Gasfabriek* Klik voor meer informatie over de locatie.


Training: maak zelf je eigen video of vlog

We zitten midden in een videorevolutie en smartphone-video belangrijker is dan ooit. Maak zelf je eigen video of vlog tijdens deze training, want short video content is dé grote trend van dit moment. We leren je filmen met je smartphone in de relaxte omgeving van het Gelderse Laren, vlakbij de A1. En dat heeft als voordeel dat dit onze goedkoopste training is.

Wat leer je in filmen met je smartphone?

  • De nieuwste trends in video marketing.
  • Storytelling en scenario schrijven.
  • Beeldcompositie, verschil vlog en interview.
  • Welke gadgets heb je nodig? Van statief tot microfoon.
  • Video monteren met smartphone, editen met simpele apps.

Ervaren videotrainer

In 1 dag leert oud-NOS-journalist en televisiemaker Harmke Oudenampsen je alle tips & tricks in deze cursus filmen met je smartphone. Harmke was in 2014 de eerste Nederlandse televisiejournalist die mensen leerde filmen met je smartphone. Ze heeft jarenlange ervaring en gewerkt met de beste cameramensen en editors als nieuwsverslaggever bij regionale omroepen, het Jeugdjournaal en NOS Journaal.

Voorop lopen en pionieren

Nu is ze lid van de wereldwijde Mobiele Journalistiek Community, een groep internationale voorlopers en pioniers in het maken van mobiele content. Alle wereldwijde trends en ontwikkelingen houdt ze bij. Harmke geeft nu tien jaar trainingen. In 2014 was ze de eerste Nederlandse televisiejournalist die mensen ging leren filmen met je smartphone.

Trend: maak zelf je eigen vlog of video

“De manier waarop we ons presenteren is volledig op z’n kop gezet door de smartphone. Nu alles minder formeel is geworden, neemt het belang van authenticiteit snel toe.” Dat vertelt voormalig BBC-collega, pionier en MoJo-trainer Mark Egan aan Harmke tijdens het internationale MoJo Festival. Perfect is uit en echte verhalen zijn in. In deze training filmen met je smartphone leer je er alles over.

Trainingslocatie video maken Laren Gelderland

De trainingslocatie is cafe-restaurant Witkamp in het Gelderse Laren. Vijf minuten rijden van de A1. Er is volop parkeerruimte en een betaalbaar en goed hotel tegenover de trainingslocatie. Dus schrijf je hieronder in!

Bij Zakelijk in Beeld hebben we een missie.

We willen we zoveel mogelijk mensen vertellen wat je allemaal kan met je smartphone en dat is vaak meer dan je denkt. Mensen komen erachter dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is.

Je kunt gewoon met dit ene apparaat filmen, bewerken en publiceren. Daar heb je echt geen grote cameraploeg voor nodig. Je video staat veel sneller online als je het filmt en monteert met je eigen mobiel. Niet vreemd dus dat filmen met je smartphone zo populair is geworden. Jonge medewerkers zijn er mee opgegroeid. Oudere collega’s hebben de kennis om het goede verhaal te vertellen. Zo heeft iedereen voordeel van deze nieuwe ontwikkeling.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Informatie:
Datum: 06/11/2020
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €395,00
Locatie: Gasfabriek* Klik voor meer informatie over de locatie.


Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.