Geweldig nieuws: STORIES OP LINKEDIN! – online training DO 28 mei – KORTING

Informatie:
Datum: 26/05/2020
Tijd: 14:00 - 15:30
Prijs: €150,00


Training Stories maken voor LinkedIn

AANBIEDING: je betaalt nu 150 euro en krijgt dit straks terug bij locatietraining

Ein-de-lijk! Stories op Linkedin. Hier hebben we lang naar uitgekeken, want ons favoriete zakelijke platform kan wel een vrolijke opfrisser gebruiken. Wij maken al vanaf het begin Stories op andere social media en geven hier trainingen in. Dat gaan we nu dus ook online doen met het accent op LinkedIn en vertical video. Doe je mee?

Twee jaar geleden kwam het fenomeen Stories op: verticaal, blijft maar 24 uur staan en interactief. Volgens experts zouden Stories de tijdlijnen gaan overnemen. Dat is inmiddels gebeurd! Waarom Stories zo populair zijn en hoe jij ook op een vernieuwende manier in contact kan komen met je klanten, leren we je in deze training.

Dus schrijf je hieronder in en doe online mee. De 150 euro die je nu betaalt krijg je terug als je voor de zomer mee doet in een locatietraining Filmen met Smartphone of Zakelijk Vloggen op locatie in Amsterdam, Deventer of Den Haag. Goed idee toch?

Voordelen van video in coronatijd:

  • Je kunt jezelf voorstellen op veilige afstand
  • Je kunt niet naar je klant, maar blijft wel in beeld
  • Video laat zien wat er écht gebeurt, zoals in de zorg
  • In video kun je procedures uitleggen en info geven
  • Jezelf of je portfolio presenteren voor opdrachtgevers

Video-expert Harmke Oudenampsen geeft de basistraining Stories voor LinkedIn. En ook presentatie-specialist Marije Alma belt even in om jullie persoonlijk vlogtips te geven. Harmke en Marije zijn oud-collega’s van het NOS Journaal en hebben samen Zakelijk in Beeld opgericht. Collega Nena Keessen zorgt voor de technische ondersteuning en houdt contact met jullie op de achtergrond. Dus reken er maar op dat je een leuke middag hebt en veel gaat leren!

Lees hier meer over het fenomeen Stories & Vertical Video.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie:
Datum: 26/05/2020
Tijd: 14:00 - 15:30
Prijs: €150,00


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.