Oefen je kerstspeech! – ONLINE – 14 december

Informatie:
Datum: 14/12/2021
Tijd: 10:00 - 12:00
Prijs: €175,00


Een kerstspeech om nooit te vergeten

Oefen je kerstspeech tijdens deze training, zodat je een sprankelend verhaal vertelt om het jaar af te sluiten. Of je kerstspeech dit jaar weer voor een scherm moet of live kan: in deze training helpen we met de voorbereiding en het maken van een onvergetelijk verhaal!

In deze online training ‘Oefen je kerstspeech’ leert de ervaren presentatiespecialist en oud-NOS-journalist Marije Alma hoe je professioneel overkomt op beeld en krijg je tips voor een optreden voor een groep. Door de coronacrisis zijn we ons opeens massaal bewust geworden hoe belangrijk een goede presentatie in beeld is. Dit jaar moet je kerstspeech er hoe dan ook beter uitzien dan vorig jaar!

Hoe kom je via de camera net zo over als in het echt?

En als het dan toch een online kerstverhaal wordt: Marije helpt je jouw presentatie met vloggen of videovergaderen naar een hoger niveau te tillen. In de video hiernaast krijg je alvast wat tips, maar iedereen heeft een eigen manier van spreken en presenteren. Marije leert je presenteren op een manier die bij jouw persoonlijkheid past. Presenteren als jezelf, dat is het doel.

Oefen je kerstspeech via een scherm

Leren presenteren via het scherm wordt steeds belangrijker. Daarom is het goed te leren hoe je professioneel overkomt in beeld tijdens het videobellen. Of hoe je voor een simpel vlog in de camera kijkt als je mensen wil toespreken. Vaak kom je veel beter over dan je zelf denkt en is er al veel winst te halen met een paar kleine aanpassingen.

Wat leer je tijdens deze kerstspecial?

In deze training gaat het over:

  • Houding, stemgebruik
  • Hoe je in de camera kijkt
  • Camerastand & belichting
  • Feedback op je optreden
  • Hoe hou je de aandacht vast
  • Hoe wordt je verhaal onvergetelijk?

Waarom je speech oefenen?

  • Je krijgt meer zelfvertrouwen (in beeld)
  • Je krijgt handvatten voor een pakkend begin-midden-eind
  • Eindelijk een kerstspeech die mensen zich herinneren!

Oefen je kerstspeech in veilige omgeving

Van jezelf zie je niet hoe je over komt. Anderen hebben vaak een veel positiever beeld als ze jou voor het eerst zien. We gaan oefenen, feedback aan elkaar geven en zo uitproberen wat voor jou werkt. Zo’n veilige plek geeft je de ruimte te kijken wat voor jou werkt.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie:
Datum: 14/12/2021
Tijd: 10:00 - 12:00
Prijs: €175,00


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.