ONLINE Filmen met je smartphone – DO 25 juni – KORTING

Informatie:
Datum: 25/06/2020
Tijd: 14:00 - 15:30
Prijs: €150,00


Leer in 1,5 uur video maken voor 150 euro

AANBIEDING: dit bedrag krijg je straks terug als korting op een locatietraining

Video en vloggen is belangrijker dan ooit. Door de corona-crisis is smartphone-video definitief doorgebroken. Voor degenen die liever nog niet naar onze locatietrainingen komen, bieden we onze online startsessie aan. Een goede training om te beginnen en als je deze zomer ook mee doet op onze prachtige (goed geventileerde) locaties in Amsterdam, Deventer of Den Haag, krijg je dit geld gewoon terug. Win-win-situatie!

Voordelen van video in coronatijd:

  • Je kunt jezelf voorstellen op veilige afstand
  • Je kunt niet naar je klant, maar blijft wel in beeld
  • Video laat zien wat er écht gebeurt, zoals in de zorg
  • In video kun je procedures uitleggen en info geven
  • Jezelf of je portfolio presenteren voor opdrachtgevers

Zelf professionele video maken met je smartphone is al langer een grote videotrend.  Geen wonder: de camera’s zijn supergoed en de apps maken het filmen en editen met je smartphone simpeler dan ooit. In deze training leer je hoe je op een simpele manier een professionele video maakt. Je krijgt tips & tricks over:

  • storytelling: verhalen vinden en structureren
  • beeldcompositie, verschil vlog en interview
  • statief en microfoon voor je smartphone
  • uitleg film- en editingapps.

Video-expert Harmke Oudenampsen geeft de basistraining Filmen met Smartphone en ook presentatie-specialist Marije Alma belt even in om jullie persoonlijk vlogtips te geven. Harmke en Marije zijn oud-collega’s van het NOS Journaal en hebben samen Zakelijk in Beeld opgericht. Collega Nena Keessen zorgt voor de technische ondersteuning en houdt contact met jullie op de achtergrond. Dus reken er maar op dat je een leuke middag hebt en veel gaat leren!

Na deze training kun je starten met het maken van video. Om het in de praktijk nog beter onder de knie te krijgen, adviseren we je hierna de locatietraining te volgen. Voor jou als online deelnemer, die het geld terug krijgt, betekent dat je voor hetzelfde bedrag anderhalve training krijgt.

Na elke training bieden we na afloop twee weken online begeleiding om je verder te helpen. Als jij je hieronder inschrijft, gaan wij er alles aan doen om je te helpen je eigen video snel online te krijgen. Zo kun jij ook gebruik gaan maken van dit waardevolle communicatiemiddel in coronotijd.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie:
Datum: 25/06/2020
Tijd: 14:00 - 15:30
Prijs: €150,00


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.