ONLINE videotraining – Do 15 okt – met korting

Datum/Tijd
Date(s) - 15/10/2020
13:00 - 14:30


Startsessie filmen met je smartphone

AANBIEDING: betaal nu 150 euro en krijg dit bedrag terug bij vervolg locatietraining

We zitten midden in een videorevolutie: video en vloggen is belangrijker dan ooit. Door de corona-crisis is smartphone-video definitief doorgebroken. Toch lopen veel organisaties nog achter. Deze online videotraining is een startsessie Filmen met je Smartphone. Hierna kun je meteen aan de slag.

Voordelen van video in coronatijd:

  • Je kunt jezelf voorstellen op veilige afstand
  • Je kunt niet naar je klant, maar blijft wel in beeld
  • Video laat zien wat er écht gebeurt, zoals in de zorg
  • In video kun je procedures uitleggen en info geven
  • Jezelf of je portfolio presenteren voor opdrachtgevers

Zelf professionele video maken met je smartphone is al langer een grote videotrend.  Geen wonder: de camera’s zijn supergoed en de apps maken het filmen en editen met je smartphone simpeler dan ooit. In deze startsessie filmen met je smartphone leer je hoe je op een simpele manier een professionele video maakt.

Online videotraining gaat over:

  • storytelling: verhalen vinden en structureren
  • beeldcompositie, verschil vlog en interview
  • statief en microfoon voor je smartphone
  • uitleg film- en editingapps.

Geld terug als je komt editen?

Na deze online videotraining kun je aan de slag met filmen, kom je daarna met de juiste beelden naar de locatietraining, dan gaan we je daar begeleiden bij de montage. Daarom betaal je nu 150 euro en krijg je dat bedrag als korting als je inschrijft voor 23-10 in Amsterdam, 6-11 in Laren GLD, 20-11 in Den Haag of 27-11 in Deventer. Goed idee toch?

Video-expert Harmke Oudenampsen geeft de startsessie Filmen met je Smartphone en ook presentatie-specialist Marije Alma belt even in om jullie persoonlijk vlogtips te geven. Harmke en Marije zijn oud-collega’s van het NOS Journaal en hebben samen Zakelijk in Beeld opgericht. Collega Nena Keessen zorgt voor de technische ondersteuning en houdt contact met jullie op de achtergrond. Dus reken er maar op dat je een leuke middag hebt en veel gaat leren!

Na deze startsessie Filmen met je smartphone kun je beginnen. Ook bieden we na afloop twee online twee weken begeleiding om je verder te helpen. Als jij je hieronder inschrijft, gaan wij er alles aan doen om je te helpen je eigen video snel online te krijgen. Zo kun jij ook gebruik gaan maken van dit waardevolle communicatiemiddel in coronotijd.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol