Training Zakelijk Vloggen AMSTERDAM – 17 juni

Informatie:
Datum: 17/06/2022
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €795,00
Locatie: De Pastorie Amsterdam* Klik voor meer informatie over de locatie.


Training Zakelijk leren vloggen Amsterdam

Klik en schrijf direct in!

Met een goede zakelijke vlog kun je snel video inzetten. Hoe je dit goed en handig doet, leren we je in één dag op een bijzondere filmlocatie aan de rand van Amsterdam. Je gaat presenteren op camera, shots filmen en monteren. Reken er maar op dat jij een leuke dag gaat krijgen!

De vraag naar video is enorm: iedereen wil nu snel en efficiënt video in kunnen zetten voor social media of website. Wij gaan je deze dag stap voor stap leren hoe je dit opbouwt. Dat doen we op een unieke plek, die je misschien zelfs wel herkent van fashionshoots, videoclips of televisieseries!

Vloggen oefenen op terrein Gasfabriek

Deze filmlocatie staat onder professionals bekend vanwege de prachtige lichtval. Normaal kom je hier dus niet binnen, maar als je mee doet aan deze cursus vloggen Amsterdam wel.

Het terrein is goed bereikbaar met OV, ligt vlakbij de A10 en er is voldoende parkeerruimte (met parkeerschijf zelfs gratis!)

De Pastorie Diemen: creatieve hotspot voor filmers in Amsterdam

De training Zakelijk Vloggen staat onder leiding twee toptrainers: oud-NOS-journalisten Marije Alma (presentatie-specialist) en Harmke Oudenampsen (videospecialist). In deze cursus leren ze je filmen en editen met je smartphone. De groep is klein en aan het eind van de dag met je eigen vlog naar huis!

Wat leer je in de training Zakelijk Vloggen Amsterdam?

  • presenteren op camera
  • hoe je een verhaal vertelt op camera
  • verschil tussen vlog en interview
  • beeldcompositie tijdens vloggen
  • welke basisshots je nodig hebt
  • over microfoons en statieven
  • editen met slimme apps

Het accent ligt in deze training op het leren presenteren en oefenen op camera. Hoe zorg je dat je professioneel over komt in beeld, hoe kun je snel een vlog opnemen en monteren en krijg je een dynamische video met extra shots?

Wij helpen je stap voor stap met het opzetten van je vlog

Moeilijk? Niet met onze persoonlijke aandacht. Spannend? Ja natuurlijk, wij weten er zelf alles van. Ook wij begonnen veel te ingewikkeld. Voordeel is wel dat wij al experimenterend en vloggend een basisconcept hebben ontwikkeld, waar jij ook je voordeel mee kan doen!

Wij hebben veel ervaring met het opstarten van bedrijfsvlogs

Inmiddels hebben we veel ervaring in het begeleiden van beginnende zakelijke vloggers in het bedrijfsleven. Onze stap-voor-stap-methode werkt, zoals je kunt zien in de playlist met resultaten van cursisten op ons YouTube-kanaal. Wij helpen je op een simpele, maar wel professionele manier met het opzetten van je zakelijke vlog.

Niet voor niets is het maken van je eigen bedrijfsvideo is een grote contenttrend in de videomarketing.

Dus doe mee! De ervaring leert dat zelf doen onder begeleiding de snelste weg is naar succes. En door te starten met vloggen:

  • Ben je in beeld bij je klant
  • Verbetert je online zichtbaarheid
  • Groeit je geloofwaardigheid

En vergeet niet, mensen vinden het geweldig jou te zien…

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie:
Datum: 17/06/2022
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €795,00
Locatie: De Pastorie Amsterdam* Klik voor meer informatie over de locatie.


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.