Zakelijk vloggen Den Haag – 10 december

Informatie:
Datum: 10/12/2021
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €795,00
Locatie: Nieuwspoort Den Haag* Klik voor meer informatie over de locatie.


Training Zakelijk Vloggen in 1 dag

Zakelijk Vloggen is dé trend. Hoe je dit doet, leren we je op de bruisende plek waar politiek Den Haag haar verhalen vertelt: Nieuwspoort. Stap voor stap gaan we je leren presenteren op camera, filmen en monteren. Je kunt mooie shots maken voor je eerste vlog rond het historische Binnenhof of op het plein voor de Tweede Kamer.

De training Zakelijk Vloggen staat onder leiding van twee toptrainers: oud-NOS-journalisten Marije Alma (presentatie-specialist) en Harmke Oudenampsen (videospecialist). De cursus zakelijk vloggen is onze meest effectieve training, want met twee trainers voor een een kleine groep ga je snel vooruit.

Wat leer je in de training Zakelijk Vloggen Den Haag?

  • presenteren op camera
  • hoe je een verhaal vertelt op camera
  • verschil tussen vlog en interview
  • beeldcompositie tijdens vloggen
  • welke basisshots je nodig hebt
  • over microfoons en statieven
  • editen met slimme apps

Het accent ligt in deze training op het leren presenteren en oefenen op camera. Het verschil met de training Filmen met Smartphone is dat het accent daar vooral ligt op het maken van shots om je video visueel aantrekkelijker te filmen en dynamischer te kunnen monteren.

Wij helpen je stap voor stap met het opzetten van je vlog

Moeilijk? Niet met onze persoonlijke aandacht. Spannend? Ja natuurlijk, wij weten er zelf alles van. Ook wij begonnen veel te ingewikkeld. Voordeel is wel dat wij al experimenterend en vloggend een basisconcept hebben ontwikkeld, waar jij ook je voordeel mee kan doen!

Nieuwspoort in Den Haag: dé plek om verhalen te vertellen

Cursisten vertellen over onze training

Als er één plek is in Den Haag die past bij onze journalistieke missie om mensen betere vlogs te laten maken, dan is het wel Nieuwspoort. De plek waar politici en journalisten elkaar off the record verhalen vertellen. Goed bereikbaar, prachtig historisch decor rond het Binnenhof en goed bereikbaar met de auto (parkeren in Pleingarage) en OV.

Wij hebben veel ervaring met het opstarten van bedrijfsvlogs

Inmiddels hebben we veel ervaring in het begeleiden van beginnende zakelijke vloggers in het bedrijfsleven. Onze stap-voor-stap-methode werkt, zoals je kunt zien in de playlist met resultaten van cursisten op ons YouTube-kanaal. Wij helpen je op een simpele, maar wel professionele manier met het opzetten van je zakelijke vlog.

Niet voor niets is het maken van je eigen bedrijfsvideo is een grote contenttrend in de videomarketing.

Dus doe mee! De ervaring leert dat zelf doen onder begeleiding de snelste weg is naar succes. En door te starten met vloggen:

  • Ben je in beeld bij je klant
  • Verbetert je online zichtbaarheid
  • Groeit je geloofwaardigheid

En vergeet niet, mensen vinden het geweldig jou te zien. Dus doe mee!

Reserveringen

€795,00

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.
*Deze gegevens hebben we nodig om straks de factuur te kunnen sturen.


NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol