Zakelijk vloggen in 1 dag – 2 trainers AMSTERDAM

Datum/Tijd
Date(s) - 19/06/2020
09:00 - 16:00

Locatie
dePastorie


AMSTERDAM VRIJDAG 19 JUNI

Zakelijk Vloggen is dé manier om nu je zelf je verhaal te vertellen. Zeker in deze coronatijd kun je klanten niet ontmoeten, maar blijf je met video wel in beeld. Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen, blijven de groepen klein (maximaal 8 mensen), houden we afstand, zorgen we voor handgel en… mondmaskers voor wie wil. Hieronder kun je inschrijven en ga je al in 1 dag met je eigen vlog naar huis!

De training Zakelijk Vloggen staat onder leiding van twee toptrainers: oud-NOS-journalisten Marije Alma (presentatie-specialist) en Harmke Oudenampsen (videospecialist). De cursus zakelijk vloggen is onze meest effectieve training, want met twee trainers op een een kleine groep ga je snel vooruit. Je gaat leren:

  • hoe je goed over komt op beeld
  • wat storytelling in een zakelijke vlog is
  • verschil maken tussen vlog en interview
  • filmen met smartphone native camera
  • gadgets gebruiken zoals statieven en microfoons
  • leren zelf je video monteren op smartphone met slimme apps

 

Bijzondere trainingslocatie

De locatie ga je misschien herkennen uit diverse televisie-series of videoclips en kom je alleen binnen als genodigde:  vintage foto- en videolocatie De Pastorie in Diemen. Tramhalte voor de deur en parkeerplaats kunnen we voor je reserveren naast de deur.

In deze vlogtraining ga je dus echt zelf aan de slag en ervaren hoe leuk het is. Niet voor niets is het maken van je eigen bedrijfsvideo is een grote contenttrend in de videomarketing

Dus schrijf je hieronder in!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol