Zakelijk vloggen in 1 dag – 2 trainers AMSTERDAM

Datum/Tijd
Date(s) - 19/06/2020
10:00 - 17:00

Locatie
dePastorie


Zakelijk vloggen – 19 juni – AMSTERDAM

Zakelijk Vloggen is helemaal van nu: je eigen medewerkers als micro-influencer. De training Zakelijk Vloggen staat onder leiding van twee toptrainers: oud-NOS-journalisten Marije Alma (presentatie-specialist) en Harmke Oudenampsen (videospecialist). De locatie ga je misschien herkennen uit diverse televisie-series of videoclips en kom je alleen binnen als genodigde:  de prachtige en goed bereikbare hippe vintage foto- en videolocatie De Pastorie in Diemen.

De cursus zakelijk vloggen is onze meest effectieve training, want met twee trainers op een een kleine groep ga je snel vooruit. Je gaat:

  • leren presenteren op camera
  • leren wat een zakelijke vlog is
  • verschil maken tussen vloggen en interviewen
  • leren filmen met smartphone
  • gadgets gebruiken: statieven en microfoons voor smartphone
  • leren zelf je video monteren op smartphone met slimme apps

In deze vlogtraining ga je dus echt zelf aan de slag en ervaren hoe leuk het is. Niet voor niets is het maken van je eigen bedrijfsvideo is een grote contenttrend in de videomarketing. Natuurlijk zit deze training vloggen voor beginners vol met tips om te starten met vloggen. En of je nou komt filmen met iPhone, Samsung of een innovatieve Chinees, je gaat in ieder geval met je eerste zakelijke vlog naar huis.

Dus schrijf je hieronder in!

Schrijf je hieronder in!

Reserveringen

€795,00

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.
*Deze gegevens hebben we nodig om straks de factuur te kunnen sturen.


NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol