Training Zakelijk Vloggen – 2 trainers DEVENTER 27-11

Informatie:
Datum: 27/11/2020
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €695,00
Locatie: Gasfabriek Deventer* Klik voor meer informatie over de locatie.


We zitten midden in een videorevolutie en de training Zakelijk Vloggen Deventer is dé manier om zelf je verhaal te vertellen. Met deze videotrend blijf je in beeld, ook als het lastig is elkaar te ontmoeten. Uiteraard werken we volgens de RIVM-richtlijnen.

Oud-deelnemers geven onze training vijf sterren op Google. Hun resultaten zie je op ons You-Tube-kanaal. Vaak zijn mensen best zenuwachtig om hun eerste vlog te maken of delen. Juist daarom is het fijn als je goede tips en begeleiding krijgt. Dan weet je zeker dat je goed beslagen ten ijs komt.

In deze vlogtraining ga je dus echt zelf aan de slag, leer je presenteren op camera en ga je ervaren hoe leuk het is. Niet voor niets is het maken van je eigen bedrijfsvideo is een grote contenttrend in de videomarketing.

Leer presenteren op camera

  • leren vloggen op smartphone-camera
  • leren wat een zakelijke vlog is
  • verschil maken tussen vloggen en interviewen
  • leren filmen met smartphone
  • gadgets gebruiken: statieven en microfoons voor smartphone
  • leren zelf je video monteren op smartphone met slimme apps

De training in een dag leren Zakelijk Vloggen staat onder leiding van oud-NOS-journalisten Marije Alma (presentatietrainer) en Harmke Oudenampsen (videotrainer). Zij weten hoe je een verhaal vertelt en leren je met zelfvertrouwen presenteren op camera. De cursus zakelijk vloggen is onze meest effectieve training, want met twee trainers op een een kleine groep ga je snel vooruit.

Natuurlijk zit deze training vloggen voor beginners vol met tips om te starten met vloggen. En of je nou komt filmen met iPhone, wil editen met je Samsung of welke andere smartphone dan ook: je gaat in ieder geval met je eerste zakelijke vlog naar huis.

En bijna altijd horen we dat collega’s en familie onder de indruk zijn van het resultaat. Waarom? Omdat ze zien dat jij als jezelf presenteert, je hoeft je niet beter of anders voor te doen. Het hoeft niet perfect, authentiek vinden we tegenwoordig veel leuker. Zou leuk zijn je te ontmoeten!

Inschrijven kan hieronder.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Informatie:
Datum: 27/11/2020
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €695,00
Locatie: Gasfabriek Deventer* Klik voor meer informatie over de locatie.


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.