Professioneel Filmen met je smartphone

Denk jij ook dat video maken ingewikkeld is? Zie je op tegen de kosten van een cameraploeg? Wil je een eenvoudige video-oplossing? Zakelijk in Beeld leert je simpel en professioneel filmen met je smartphone. Wij begeleiden je van strategie tot publicatie, want wij zijn dé specialist professioneel Filmen met je smartphone.


Wil je zonder filmploeg snel zelf een eenvoudige video filmen én monteren? Dat kan! Wij leren je de basis van het video maken, zodat jij eenvoudig video kan inzetten. Uiteraard doe je dit met de camera die je altijd bij je hebt, want je kunt gewoon filmen met je iPhone of een andere smartphone-camera. Dus als er iets in je organisatie gebeurt, weet jij hoe je dat direct kan filmen, bewerken en publiceren. Dan ben je snel online en kom je professioneel over. Wil jij dit ook leren?

Leren filmen met je smartphone:

 • Incompany bij jullie op kantoor of online met Zoom? Neem contact met ons op
 • Geef je op bij de actuele trainingsdata voor een open training in kleine groep
 • Start thuis met onze elearning Filmen met Smartphone (binnenkort online)

Al onze trainingen zijn praktisch opgezet. Niet alleen maar leren ‘hoe belangrijk het is’ maar vooral doen. Van bedenken, tot maken en publiceren.

Als je deze training filmen met je smartphone volgt, komt je video beter en dus betrouwbaarder over. Wij leren je hoe je de video simpel opzet. Zo kost het je niet teveel tijd, want je hebt immers ook nog andere dingen te doen.

Training filmen met je smartphone

Wij geven de training Professioneel filmen met je smartphone van online startsessie, tot op maat gemaakt incompany of als open training en binnenkort zelfs als elearning. In welke vorm dan ook en afhankelijk van je wensen besteden we aandacht aan deze onderwerpen:

 • Hoe vind je verhalen in je organisatie?
 • Hoe maak je stabiel beeld?
 • Welk statief en welke microfoon heb ik nodig?
 • Hoe verbeter ik mijn licht?
 • Strategie: scenario – filmen – monteren – publiceren

Onze trainingen zijn heel praktisch gericht op het zelf maken van je video. Ons doel is altijd dat je met het begin van je eigen video naar huis gaat, zelfs in een startsessie van twee uur. In de dagtraining lukt dat vrijwel altijd.

We beginnen altijd met de theorie van de beeldcompositie, maar gaan al snel over naar de praktijk et het uitwerken van je verhaal in een mini-scenario, dat filmen en daarna leren monteren met je smartphone en publiceren.

Leer in 1 dag je eigen video maken

Je leert dus in 1 dag stap voor stap professioneel filmen met je smartphone en ook een video montage cursus. Je krijgt basistips die de kwaliteit van je video direct flink omhoog halen. Ook krijg je checklists mee die je op locatie goed van pas komen. Het is echt geen rocket science, je moet het gewoon net even weten. 

Inhoudelijk helpen we je jouw echte verhaal te vinden. Wij zijn zelf oud-journalisten van de NOS en geloven in een eerlijk verhaal. Authentieke video wordt steeds belangrijker en journalistieke methoden helpen daarbij. 

Heb je nog vragen? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we samen waar jij in jouw situatie het meeste aan hebt.

Twijfel je nog en wil je meer weten of de huidige videorevolutie? Lees dan hier onze blogs over videotrends en kansen voor organisaties.

Wil je het liever eerst zelf proberen? Ga dan zelf aan de slag ons stappenplan zelf video maken .

Zelf filmen onder begeleiding werkt het beste

Veel mensen filmen dus al zelf, maar in de praktijk werkt het toch het beste als je heel praktisch een dag training volgt bij Zakelijk in Beeld waarin je van begin tot eind leert hoe je de video maakt.

Veel bedrijven bellen ons uiteindelijk toch om te vragen hoe ze de video minder saai, beter verstaanbaar en met sterker beeld kunnen maken. Je leert het snelst in de praktijk onder professionele begeleiding. Benieuwd wat je na een dag kan? Check dan de playlist van onze cursisten met video’s die ze tijdens de cursus maken.


Bekijk hier alle data van onze open trainingen.

Interesse? Neem contact met ons op


  5 sterren op Google:

  Onze klanten:


  NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol