Cursus filmen met je smartphone


In deze praktische training gaan we je leren filmen met je smartphone. Je leert hoe je op een simpele manier toch een professionele video kan maken je mobiel. Om dat voor elkaar te krijgen, leren we je een aantal basistips die de kwaliteit van je video direct flink omhoog halen. Ook krijg je checklists mee die je op locatie goed van pas komen. Het is echt geen rocket science, je moet het gewoon net even weten. 

Als je deze training filmen met je smartphone volgt, komt je video beter en dus betrouwbaarder over. Dat is iets anders dan de perfecte video afleveren, want je bent geen cameraman of editor. Jouw expertise is je vakgebied. Wij leren je hoe je de video simpel opzet. Zo kost het je niet teveel tijd, want je hebt immers ook nog andere dingen te doen.

Inhoudelijk helpen we je jouw echte verhaal te vinden. Wij zijn zelf oud-journalisten van de NOS en weten waar je die verhalen moet zoeken. Wij geloven in een eerlijk verhaal, waarbij het soms goed gaat, maar af en toe ook tegen zit. Authentieke video wordt steeds belangrijker en journalistieke methoden helpen daarbij. 

Videomarketing is mooi, maar een reclameboodschap waarin alles alleen maar goed gaat,   vinden wij niet alleen een beetje saai, maar vooral ongeloofwaardig. 

Dus gaat het in onze trainingen over:

  • videotrends
  • storytelling en nieuwscriteria
  • beeldcompositie
  • statieven en microfoons
  • hoe je licht gebruikt
  • scenario en draaiboek
  • filmen en monteren

De reacties na de training ontroeren ons altijd weer. Mensen stijgen boven zichzelf uit, wisten niet dat ze zoveel meer uit hun smartphone kunnen halen. Hier een paar van onze Google-recensies:

Wil je leren filmen met je mobiel of heb je vooral een video montage cursus nodig? Schrijf je in voor één van onze open trainingen of neem hieronder contact op voor een incompany training.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol