De Pastorie Diemen

Adres
Hartveldseweg 24
Diemen
Noord-Holland

1111BG
Nederland


De cursus vloggen Amsterdam en de training Professioneel filmen met je smartphone geven we in de unieke vintage foto- en filmstudio De Pastorie. Dé perfecte plek waar professionals komen vanwege de prachtige lichtval. Daar kun jij je voordeel mee doen als mee doet aan de cursus Professioneel filmen met je smartphone of wil leren presenteren met Zakelijk Vloggen. Misschien herken je De Pastorie wel, want hier worden veel fashionshoots en videoclips opgenomen. Niet voor niets, want de doorkijkjes zijn prachtig en de lichtval sprookjesachtig.

Bereikbaarheid

OV: tramlijn 19 vanaf station Sloterdijk stopt voor de deur. Of je pakt vanaf Amsterdam CS de Noord-Zuidlijn en stapt vanaf halte Vijzelgracht over op lijn 19.

Auto: paar honderd meter van afslag Diemen S113 van de A10

Parkeren: kan in de straten om De Pastorie heen, maar makkelijkst in de parkeerkuil naast de kerk. Als je van de A10 komt neem je net voor de kerk en het bloemenstalletje de afslag linksaf. TIP: neem je blauwe parkeerkaart mee, kun je de hele dag gratis staan!

Dit is de link naar de locatie Google Maps.

Fenomenale lichtval in film- en fotolocatie De Pastorie

Leren filmen en vloggen in Amsterdam: reacties cursisten

Deze video’s hebben wij hier zelf met onze smartphone opgenomen. Als deelnemer aan de film- en vlogtrainingen van Zakelijk in Beeld krijg jij zo dus toegang tot dit bijzondere pand, waar je anders niet zomaar binnen komt.

Cursus vloggen en professioneel filmen met je smartphone

Fashion- en fotoshoots gefotografeerd in De Pastorie voor o.a. Elle, MarieClaire en Esquire.

Hieronder diverse videoclips die hier zijn opgenomen. Ook de jaren ’80-scenes uit de televisieserie Dit Zijn Wij van KRO-NCRV is deels in dit pand gefilmd.

En kijk vooral op het insta-account van De Pastorie voor al die prachtige fashionshoots. Dus schrijf je in een neem je vlog op in deze bijzondere locatie!

Aankomende Evenementen

 • Geen evenementen op deze locatie
 • Adres
  Hartveldseweg 24
  Diemen
  Noord-Holland

  1111BG
  Nederland


  Aankomende Evenementen

 • Geen evenementen op deze locatie