Cursus leren vloggen Hilversum

Adres
Naarderweg 16
Hilversum
Noord-Holland

1217 GL
Nederland


Locatie-info cursus leren vloggen Hilversum

In Hilversum geven wij de cursus leren vloggen op een mediagenieke locatie vlakbij het Mediapark. Deze training is gericht op communicatieprofessionals die willen leren Zakelijk Vloggen. Een gebouw met een prachtige lichtval en veel media-bezienswaardigheden op loopafstand. Ook de natuur ligt om de hoek met het Gooisch natuurreservaat zoals je op de foto’s hieronder kunt zien.

OV: Vanaf NS-station Hilversum Centraal kun je met een OV-fiets binnen tien minuten naar de locatie fietsen. Uitstappen op NS-station MediaPark is ook mogelijk en dan is het nog een kwartiertje wandelen.

Auto: Het gebouw ligt aan de N524 en is met de auto dus goed te bereiken.

Parkeren: Naast het gebouw liggen parkeerplaatsen, waar deelnemers gratis gebruik van mogen maken.

Het adres met een link naar Google Maps: Naarderweg 16, 1217GL Hilversum.

De locatie

Hilversum is dé mediastad van Nederland. Een ideale locatie om een vlog op te nemen. De lichtval in onze trainingslocatie biedt ook volop mogelijkheden om je creatief uit te leven. Overal zie je de bekende Hilversumse tv-toren en daarnaast sta je met vijf minuten lopen op het MediaPark. Wil je liever vloggen in een natuurlijke en rustige omgeving? Met tien minuten lopen sta je in het Goois natuurreservaat. Kortom: volop relevantie videoshots!

Aankomende Evenementen

 • Geen evenementen op deze locatie
 • Leave a Reply

  Adres
  Naarderweg 16
  Hilversum
  Noord-Holland

  1217 GL
  Nederland


  Aankomende Evenementen

 • Geen evenementen op deze locatie