Samen video maken: deels of alles uitbesteden?

De behoefte aan video is op dit moment net zo groot als het tekort aan personeel. Daar hebben wij een goede oplossing voor: samen video maken! Na onze training kun je zelf starten met filmen en vloggen. Met je eigen mobiel ben je:

  • sneller: je smartphonecamera heb je altijd bij je
  • flexibeler: niet meer wachten op de cameraploeg
  • goedkoper: je hoeft niemand in te huren

Te druk om je beelden te monteren?

Geen tijd om zelf te editen? Dan helpen we je, want jij doet het naast je andere werk en je bent al zo druk in deze tijd van personeelstekort.

Het filmen lukt vaak wel, maar soms is voor de edit meer tijd nodig. Als die tijd er niet is, kunnen wij dit van je over nemen.

Ons team van ervaren videomakers kan een klein deel of alles van je overnemen.

Wat wil je samen doen in Productiehuis?

  • Vanaf de starten begeleiding in verhaal zoeken en schrijven draaiboek, waarna je zelf filmt?
  • Filmen kun je zelf het snelst met de mobiel, maar als je wil uitbesteden kan dat ook.
  • Zie je op tegen de editing? Wij zetten jouw zelf gefilmde beelden snel voor je in elkaar.
  • Geen tijd om je social kanalen te vullen? Wij maken graag de content voor je.

Op de foto zie je ons team van videotrainers en -makers. Kleine videoploegen die naar je toe komen als camjo (camerajournalist), mojo (mobiel journalist), of de edit op afstand van je kunnen overnemen. Meer weten over onze tarieven?

Wij hebben veel ervaring in het filmen met grote cameraploegen. Het kan nog steeds, maar door social media is de behoefte aan korter, sneller en flexibeler enorm gegroeid. We kunnen je startklaar maken om zelf te gaan filmen met onze trainingen, zodat je short video kan gaan inzetten. High end video’s willen organisaties nu echt exclusief inzetten voor speciale gelegenheden, zoals je hieronder ziet.

Voorbeelden Productiehuis van samen video maken

Smartphone bedrijfsvideo
Rabobank filmt, wij monteren
Wheater Impact filmt, wij monteren

Opschalen vanuit training naar Productiehuis

Je kunt bij ons starten in een training waarin we je zelf leer filmen en editen. Daarna begeleiden wij je verder in onze online leeromgeving met live sessies. Ons productiehuis sluit hier op aan. Waar je zelf niet aan toe komt, kun je nu dus op maat aan ons uitbesteden. Goed idee, want als je eenmaal los bent met video, wil je steeds vaker publiceren. Samen gaat dat lukken!


Social media redacteur Kylie maakt Tiktoks en Reels

Kylie over Reels

Short video is razend populair. Jongeren maken ze aan de lopende band, maar wil je dit voor je werk doen, kan het veel tijd kosten. Wij kunnen je leren hoe je dit zelf maakt, maar deze content ook voor je maken. Zeker sinds je Reel vanaf de zomer van 2022 kan inplannen!


Mojo: mobiel journalist Eva filmt en monteert bedrijfsvideo

Smartphonevideo wordt vaak ingezet voor toegankelijke laagdrempelige video. Voor klanten is de betrouwbare authentieke ‘dichtbij-uitstraling’ het belangrijkst.


Camjo: camerajournalist Bart filmt en monteert sfeerreportage

Camjo zetten we vaak in voor reportage-video’s met sfeerbeelden en interviews. Vaak is het een verslag van een event dat je snel online wil zetten. Meer zien van Bart? Check Prisonwatch.


Professionele cameraman filmt corporate look & feel

Voor de corporate look & feel movie zetten we professionele cameramensen en editors in. Dit zijn onze oud-collega’s van de nieuwsprogramma’s: vakspecialisten en dat zie je. Voor social media leveren we dan af in diverse formaten.


Professionele cameraman en regisseur/verslaggever

Jarenlang zijn we zelf op pad geweest met cameraploegen. Dus als je een flitsende corporate movie wil maken, regelen wij dat ook voor je. Misschien combineren met social video?

Interesse? Neem contact met ons op