blank

Hybride samen video maken: deels of alles uitbesteden

De behoefte aan video is op dit moment net zo groot als het tekort aan personeel. Daar hebben wij nu een goede oplossing voor: hybride samen video maken. Na onze training kun je zelf starten met filmen en vloggen. Met je eigen mobiel ben je sneller, flexibeler en goedkoper, maar de montage blijft vaak liggen. Zonde! Ons team van ervaren videomakers kan een klein deel of alles van je overnemen. Hybride samen video maken dus!

blank

Wat wil je samen doen?

  • Het zoeken van je verhaal / schrijven scenario
  • Filmen kun je zelf het snelst met de mobiel, maar als je wil uitbesteden kan dat ook.
  • Zie je op tegen de editing? Wij zetten de video graag en goed voor je in elkaar.
  • Geen tijd om je social kanalen te vullen? Wij maken graag de content voor je.

Op de foto zie je ons team van videotrainers en -makers. Kleine videoploegen die naar je toe komen als camjo (camerajournalist), mojo (mobiel journalist), of de edit op afstand van je kunnen overnemen. Meer weten over onze tarieven?

Wij hebben veel ervaring in het filmen met grote cameraploegen. Het kan nog steeds, maar door social media is de behoefte aan korter, sneller en flexibeler enorm gegroeid. Met ons productiehuis willen wij je helpen met de video die jij op dat moment nodig hebt. Tegenwoordig betekent dat veel korte video’s. High end video’s willen organisaties nu echt exclusief inzetten voor speciale gelegenheden.

Voorbeelden uit ons Productiehuis

Smartphone bedrijfsvideo
Rabobank filmt, wij monteren
Wheater Impact filmt, wij monteren

Social media redacteur Kylie maakt Tiktoks en Reels

Kylie over Reels

Short video is razend populair. Jongeren maken ze aan de lopende band, maar wil je dit voor je werk doen, kan het veel tijd kosten. Wij kunnen deze content voor je maken en nu dus ook inplannen!


Mojo: mobiel journalist Eva filmt en monteert bedrijfsvideo

blank

Smartphonevideo wordt vaak ingezet voor toegankelijke laagdrempelige video. Voor klanten is de betrouwbare authentieke ‘dichtbij-uitstraling’ het belangrijkst.


Camjo: camerajournalist Bart filmt en monteert sfeerreportage

blank
blank

Camjo zetten we vaak in voor reportage-video’s met sfeerbeelden en interviews. Vaak is het een verslag van een event dat je snel online wil zetten. Meer zien van Bart? Check Prisonwatch.


Professionele cameraman filmt corporate look & feel

blank

Voor de corporate look & feel movie zetten we professionele cameramensen en editors in. Dit zijn vakspecialisten en dat zie je. Voor social media leveren we dan af in diverse formaten.


Professionele cameraman en regisseur/verslaggever

Jarenlang zijn we zelf op pad geweest met cameraploegen. Dus als je een flitsende corporate movie wil maken, regelen wij dat ook voor je. Misschien combineren met social video?

blank
blank

Interesse? Neem contact met ons op