Dit horen wij van onze klanten: ‘We moeten iets met video en presentatie. We doen het steeds vaker zelf, maar de kwaliteit is onvoldoende.’ Dat willen wij graag veranderen. Daarom is Zakelijk in Beeld opgericht. Wij leren organisaties authentiek en professioneel hun verhaal te vertellen in beeld. Als enige bureau in Nederland brengen wij drie unieke expertises samen in onze trainingen:

  • jarenlange ervaring in journalistiek en televisienieuws
  • kennis van de nieuwste ontwikkelingen filmen met je smartphone
  • tien jaar ervaring in het geven van presentatie- social- & mediatraining

Marije Alma
Oprichter Zakelijk in Beeld
Mediatrainer
Presentatiespecialist

Lees meer…

Harmke Oudenampsen
Oprichter Zakelijk in Beeld
Mobiel journalist
Videotrainer

Lees meer…

Bob van ‘t Klooster
adviseur communicatie- en beeldstrategie

lees meer…

Charles Groenhuijsen
Journalist
Spreker
(dag)voorzitter
Oud NOS-correspondent Washington

Lees meer…

Tessa Kraijer
Zakelijk Vlogger
Trainer

Lees meer…

Jessica van Spengen
Mobiel journalist
Trainer
Oud NOS-correspondent Spanje

Lees meer…

Boris de Munnick
Communicatie adviseur culturele sector

Lees meer…

Luuk Potgieter
Video Editor

Lees meer…

Nena Keessen

Nena Keessen
Communicatie & Vormgeving

Lees meer…

Rene Kroon
Tech & Innovatie

Lees meer…

Karen van Tongeren
Marketing & Brandstrategie

Lees meer…

Ingeborg Wieten
Stemactrice en stemcoach

Lees meer…

Wij leren je presenteren in de media en filmen met smartphone. Wij zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden die de moderne communicatie-technologie biedt om je eigen verhaal te vertellen. Dat is voor het eerst in de geschiedenis, want tot nu was verhalen vertellen het monopoly van de traditionele media. Nu kan dat op een eigentijdse manier die past bij de 21e eeuw.

Bron: Animoto

Dankzij internet, YouTube en andere social media kunnen bedrijven en communities nu hun eigen verhaal vertellen. En dat doen ze ook massaal. Iedereen weet dat video scoort. Organisaties realiseren zich dat ze niet meer zonder videocontent-strategie kunnen. Maar hoe pak je dat aan? Uit onderzoek blijkt dat bedrijven zelf gemaakte video’s wel willen inzetten, maar geen tijd en kennis hebben om dat zelf te doen. Ze vragen zich af hoe ze professioneel, betrouwbaar, en toch authentiek over kunnen komen. En dat is precies onze expertise als ervaren trainers en televisie-journalisten. Het is de missie van Zakelijk in Beeld om jouw bedrijf of community te helpen je eigen verhaal op een journalistieke manier te vertellen op je eigen kanalen.

In onze visie moet iedere organisatie zijn eigen verhaal in beeld kunnen vertellen op een journalistieke manier, zodat je betrouwbaar, professioneel en authentiek overkomt. Dat kan niet zonder training en begeleiding.

Wij richten ons daarbij vooral op corporates en MKB. Daarvoor hebben organisaties een plan nodig, ook wel videocontent-strategie genoemd. Wij geven trainingen filmen, vloggen en presenteren. Ook coachen we professionals in het opzetten van hun eigen videoredactie, of kunnen organisaties het hele traject aan ons uitbesteden. Doel is wel dat ze zoveel mogelijk meedoen in het zoeken en filmen van hun organisatie-verhalen.

Bezoekadres:
De Gasfabriek
Zutphenseweg 6b
7418 AJ Deventer

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op:

Mail: info@zakelijkinbeeld.nl
Mobiel Marije: +31 6 10 91 09 12
Mobiel Harmke: + 31 6 28 48 63 25

Of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol