blank

Uitbesteden

Videomarketing groeit hard. Toch blijkt het vaak lastig: zelf filmen lukt nog wel, zeker na een training, maar het monteren van de beelden blijft vaak liggen. Dat is zonde! Daarom bieden wij een nieuwe service: jij levert de beelden en de montage kun je aan ons uitbesteden.

Zakelijk in Beeld heeft nu een eigen videoredactie met editors die zijn gespecialiseerd in het monteren van smartphone-beelden. Voordeel:

  • Je kunt flexibel inspelen op gebeurtenissen in je bedrijf
  • Je smartphone-camera heb je altijd bij je
  • Het scheelt budget, omdat je geen cameraploeg hoeft in te huren

De beelden stuur je naar ons toe met een app!

Klik op cocreatie of zakelijk vlogger inhuren

Cocreatie, een nieuwe hybride video-oplossing. Je kiest wat je zelf doet en uitbesteedt. Van scenario en draaiboek maken tot het inhuren van een zakelijk vlogger. Meest effectief: eerst een training volgen bij ons, de basic social video’s zelf monteren en een serie vlogs of je event laten monteren door onze editors. Die zijn namelijk gespecialiseerd in smartphone-video.

Zakelijk vlogger inhuren

Met de hulp en begeleiding van onze ervaren televisie-journalisten, gaat de kwaliteit van je video flink omhoog. Een interessant verhaal is niet hetzelfde als een promotiefilm. En als je niemand in je team hebt die zakelijk wil gaan vloggen, kun je onze zakelijk vlogger Tessa inhuren.

In deze video spreekt Tessa als zakelijk vlogger de online klanten van de Blokhutwinkel aan. Zo zien klanten thuis direct het voordeel van een bezoek aan de showroom.

Zelf doen of uitbesteden?

Deze video is bedacht door de opdrachtgever om de samenleving op een agrarisch evenement naar binnen te halen. Het scenario, filmen, vloggen en monteren is uitbesteed aan Zakelijk in Beeld. De kennis en expertise van het bedrijf, de uitvoering door ons. Cocreatie dus.

Je kunt hieruit kiezen wat je zelf wil doen of uitbesteden:

  • research en draaiboek
  • filmen
  • montage
  • presentatie

Video-abonnementen:

Als je zelf filmt, kunnen wij vanaf 495 euro de video voor je monteren. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal video’s die we samen gaan maken. Wil je meer en vaker video gaan inzetten? En dit deels zelf gaan doen? Bel of mail ons dan, zodat we een abonnement kunnen samenstellen dat het beste bij jouw organisatie past.

De uitleg van de montage is altijd een spannend onderdeel van de training: de één vindt het fantastisch, de ander vindt het een drama. Daarom hebben we een nieuwe service bedacht.

blank

Montage via nieuwe app

We hebben nu een nieuwe app gebouwd, zodat jij jouw smartphone-beeld naar ons kunt sturen voor de montage. In deze app kun jij je beeld uploaden en je krijgt van ons een kant-en-klare video terug gestuurd.

Wij willen graag dat mensen met succes authentieke professionele video’s leren maken. Als dat niet op alle onderdelen lukt, kunnen wij nu dus extra hulp bieden door de montage van je over te nemen.

blank

Abonnement op montage?

Dat kan nu ook. Vanaf 300 euro kun je een video-abonnement afsluiten en kun je de montage aan ons overlaten. We helpen je graag, zodat jij video wel sneller en strategischer kan gaan inzetten. Mail of bel voor de mogelijkheden.

blank

Vervolg videocontentstrategie

Wij zien het zelf ook: onze cursisten gaan enthousiast naar huis en starten met het maken van video. Ze merken al snel dat video het goed doet in en buiten de organisatie. En dan neemt de behoefte aan een videocontentstrategie en verdere professionalisering toe. Vanaf nu kan Zakelijk in beeld dat vervolgtraject bieden.

Videocontent en beeldstrategie nodig?

Dan kunnen we je nu helpen met het strategischer inzetten van video en beeld in je organisatie. Zo bereik je gericht en doeltreffend jouw doelgroep.

Zakelijk vlogger nodig?

Of wil je beginnen met informatieve zakelijke vlogs, maar is er niemand in je organisatie die ze kan maken? Dan kun je vanaf nu onze zakelijke vlogger Tessa inhuren.

Hele video uitbesteden?

Dan kan onze mobiel journalist Jessica van Spengen de reportage voor je draaien. In overleg met jou schrijft ze een scenario, filmt, monteert en levert je een kant- en klare video aan.


Interesse? Neem contact met ons op