Uitbesteden

Marketeers weten dat video scoort. Toch zetten ze video vaak minder in dan ze zouden willen. Hoe kan dat? Uit onderzoek blijkt dat het ontbreekt aan kennis en tijd om het zelf te doen. Zonde! W

Want je kunt er ook voor kiezen wel zelf te filmen, maar scenario of montage uit te besteden. Dat kan vanaf nu bij Zakelijk in Beeld. Lees hier meer over dit onderzoek en klik op de tabs hierboven voor de uitleg.

Dit vinden mensen vaak een lastig onderdeel van de training: hoe geef ik structuur aan mijn verhaal? Welk onderwerp moet ik kiezen en hoe zet ik dat op papier? Onze journalisten hebben jarenlange ervaring op televisie-nieuwsredacties.

Het team van Zakelijk in Beeld is gespecialiseerd in journalistieke storytelling. De nieuwscriteria die een verhaal interessant maken, zitten hen in het bloed. Vanaf nu kunnen zij je helpen een serie video’s te bedenken of het scenario van je video te schrijven.

Scenario uitbesteden?

Wij komen dan naar je toe om het verhaal inhoudelijk door te spreken. Daarna schrijven wij het scenario, ga je zelf filmen en kunnen wij eventueel ook de montage van je overnemen.

Abonnement nemen?

Dat kan nu ook. Vanaf 1 of meerdere video’s per maand. We helpen je graag, zodat jij nog steeds zelf aan het roer staat, maar video wel sneller en strategischer kan gaan inzetten. Mail of bel voor de mogelijkheden.

De uitleg van de montage is altijd een spannend onderdeel van de training: de één vindt het fantastisch, de ander vindt het een drama. Wij vinden het belangrijk dat je in ieder geval leert monteren. Maar het is ook zonde als je na het filmen vast loopt. Daarom hebben we een nieuwe service bedacht.

Montage via nieuwe app

Daarom hebben we nu een nieuwe app gebouwd, zodat jij jouw smartphone-beeld naar ons kunt sturen voor de montage. In deze app kun jij je beeld uploaden en je krijgt van ons een kant-en-klare video terug gestuurd.

Wij willen graag dat mensen met succes authentieke professionele video’s leren maken. Als dat niet op alle onderdelen lukt, kunnen wij nu dus extra hulp bieden door de montage van je over te nemen.

Abonnement op montage?

Dat kan nu ook. Vanaf 1 of meerdere video’s per maand. We helpen je graag, zodat jij video wel sneller en strategischer kan gaan inzetten. Mail of bel voor de mogelijkheden.

Vervolg videocontentstrategie

Wij zien het zelf ook: onze cursisten gaan enthousiast naar huis en starten met het maken van video. Ze merken al snel dat video het goed doet in en buiten de organisatie. En dan neemt de behoefte aan een videocontentstrategie en verdere professionalisering toe. Vanaf nu kan Zakelijk in beeld dat vervolgtraject bieden.

Videocontent en beeldstrategie nodig?

Dan kunnen we je nu helpen met het strategischer inzetten van video en beeld in je organisatie. Zo bereik je gericht en doeltreffend jouw doelgroep.

Zakelijk vlogger nodig?

Of wil je beginnen met informatieve zakelijke vlogs, maar is er niemand in je organisatie die ze kan maken? Dan kun je vanaf nu onze zakelijke vlogger Tessa inhuren.

Hele video uitbesteden?

Dan kan onze mobiel journalist Jessica van Spengen de reportage voor je draaien. In overleg met jou schrijft ze een scenario, filmt, monteert en levert je een kant- en klare video aan.


Interesse? Neem contact met ons op

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol