Vacature Zakelijk in Beeld

Vacature stagiair Zakelijk in Beeld

Hou je van je smartphone, video, vloggen en alles wat met online marketing te maken heeft? Dan willen wij graag met je samenwerken. Wij zijn hét nieuwe video- en presentatiebureau Zakelijk in Beeld. Wij zitten front row als het gaat om de laatste ontwikkelingen en experimenten met nieuwe apps.

Bedrijven vinden het in deze tijd lastig up-to-date te blijven. De vraag naar meer beeld neemt snel toe. Daar helpen wij ze bij. Jij kunt bij ons dus eerst ‘mee-leren’ en die kennis vervolgens doorgeven aan anderen. Door zelf video-tips te maken, te assisteren tijdens trainingen, videocontent te verspreiden op social.

Wie zijn wij- Harmke en Marije
Marije & Harmke

Wie zijn wij?

Oprichters zijn presentatietrainer Marije Alma en videotrainer Harmke Oudenampsen. Zij hebben ruim twintig jaar ervaring met het maken van verhalen. Marije en Harmke zijn oud-collega’s van het NOS Journaal en weten dus als geen ander hoe belangrijk het echte verhaal is. Zeker in deze tijd van fake news, waarin betrouwbaarheid en reputatiemanagement een grote rol speelt.

WIJ ZOEKEN

Stagiaire gezocht!

Wij zoeken een stagiair die:

  • actuele kennis heeft van online marketing
  • dit soort beeldende content wil leren maken voor social media
  • onze social kanalen daarmee kan vullen en beheren

Het is dan ook handig als je interesse hebt voor:

  • het maken van video en vlogs met smartphone
  • storytelling en verhaalstructuren
  • experimenteren met nieuwe apps

Verder is het zo dat wij je veel kunnen leren over video, presentatie en journalistiek. Wat wij nodig hebben is jouw actuele kennis over online marketing. Weet jij bijvoorbeeld hoe Adwords werkt, dan is dat voor ons echt een pré.

Team- wij bieden

Wij bieden jou

Een plek waar je echt aan de slag gaat met zelf video maken. Eerst mee leren in de trainingen bij klanten en daarna zelf video’s maken. Van interviews met klanten, tot het opnemen van je eigen zakelijke vlog. Je leert hoe je content maakt voor online. Na deze stage kun je overal aan de slag als social media redacteur. Jij bent dan de contentmaker waar bedrijven om zitten t springeen!

Jouw taak

Jouw taak

De eerste weken zul je vooral zelf leren door mee te doen tijdens de trainingen. Daarna kun je assisteren en het geleerde in de praktijk gaan toepassen. Ons kantoor is op maandag en dinsdag in De Gasfabriek in Deventer. De andere dagen van de week ga je mee naar trainingen en klanten.

Interesse? Mail ons op info@zakelijkinbeeld.nl Vertel wie je bent, welke opleiding je doet (jaar en richting), wat je graag bij ons zou willen leren, wat je in je opleiding hebt geleerd en wij misschien van jou kunnen leren en je snapt… als je dat in een video doet, vinden we dat natuurlijk nog leuker! Maar maak het niet te moeilijk. Keep it simple and short, daar houden wij van. We hopen van je te horen!

Groeten Marije & Harmke