Community Basis-abonnement

149,00

Ben je oud-cursist?

Heb je al een begin gemaakt met video in onze cursus en wil je nu verder leren? Dan is het Basis-abonnement met alleen de community voor jou een oplossing. Je krijgt:

  • inspiratie met tips en masterclasses
  • motivatie met feedback op jouw video
  • contact met startende videomakers en zo ervaringen uit te wisselen
Category:
Beschrijving

Het Community Basis-abonnement is vooral bedoeld als perfecte landing na een training, zodat je het geleerde beter vast kan houden en je motivatie vast houdt om video’s te blijven maken! Heb je nog geen cursus gevolgd en nog niet de basiskennis die de andere communityleden wel hebben? Kies dan uit het:

  • Premium-abonnement: Elearning met 5 videocursussen en feedback geven en krijgen van de community
  • Of volg gewoon één van onze trainingen op locatie, zie open trainingsdata kun je daarna meteen lid worden van de community

Of vergelijk de verschillende abonnementen schematisch naast elkaar.

Wat is dat eigenlijk, zo’n besloten online community?

Wij spelen met de VideoVlogMakersclub in op een groeiende trend: de toekomst van social media is besloten en gericht op persoonlijk contact. De kracht van online communities zit in de leden en de waarde die ze elkaar geven. Na een training zijn onze klanten altijd zo enthousiast, dat ze snel verder willen leren. Maar alleen is dat best lastig. Vanaf nu gaan we je dus niet alleen lanceren, maar ook zacht laten landen.

blank

Wij gaan zelf natuurlijk veel pro-kennis delen. Wat dacht je van live samen editen, een app uitleggen, of een masterclass van een ervaren cameraman?. Maar de kracht van een community zit ook in de mensen die elkaar inspireren en motiveren. Het wordt de enige plek in Nederland waar jij in een veilige besloten omgeving andere startende videomakers uit andere branches kan ontmoeten. Samen komen we verder, dat is het idee!

Het begon allemaal met de Elearning…

Het leuke is dat we in 2020, toen we allemaal thuis moesten werken, zijn begonnen met het filmen van onze training. Dat resulteerde in onze Elearning, waarvan de cursusvideo’s ook los te koop zijn. blankToen kwam de vraag: hoe gaan we mensen begeleiden op afstand? Een community lijkt ons de perfecte oplossing, want dan ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden om locatie met online live-sessies te combineren en jullie ook na de training te blijven inspireren en motiveren. We horen dat ook vaak van jullie terug, dus dit wordt echt een plek om verder te leren!