Elearning en vlogcommunity in Premium-abonnement

499,00

In het Premium-abonnement krijg je toegang tot de hele Elearning én krijg je de vlogcommunity er gratis bij! Zo kun je leren filmen en vloggen in je eigen tijd. En… heb je altijd backup van de andere startende videomakers in de community. Ook handig als je videokennis wel een update kan gebruiken.

Category:
Beschrijving

Het Premium-abonnement bestaat uit de complete Elearning én de vlogcommunity. Geschikt voor mensen die online, in hun eigen tijd, op hun eigen plek willen leren filmen en vloggen met de smartphone.

Voordeel van het premium-abonnement is de backup van de community met andere videomakers, waar je altijd terecht kan met je vragen. De vlogcommunity krijg je er dus gratis bij als je alle vijf de video’s koopt.

Wat is dat eigenlijk, zo’n Elearning met vlogcommunity?

Met deze online leeromgeving gericht op video spelen wij in op een groeiende trend: de toekomst van social media is besloten en gericht op persoonlijk contact. De kracht van online communities zit in de leden en de waarde die ze elkaar geven. Na een training zijn onze klanten altijd zo enthousiast, dat ze snel verder willen leren. Maar alleen is dat best lastig. We gaan je dus niet alleen lanceren, maar ook zacht laten landen.

Wij delen zelf natuurlijk veel pro-kennis in deze community. Wat dacht je van live samen editen, een app uitleggen, of een masterclass van een ervaren cameraman?. Maar de kracht van een community zit ook in de mensen die elkaar inspireren en motiveren. Het wordt de enige plek in Nederland waar jij in een veilige besloten omgeving andere startende videomakers uit andere branches kan ontmoeten. Samen komen we verder, dat is het idee!

Het begon allemaal met thuis werken…

Het leuke is dat we in 2020, toen we allemaal thuis moesten werken, zijn begonnen met het filmen van onze training. Dat resulteerde in onze Elearning.

Toen kwam de vraag: hoe gaan we mensen begeleiden op afstand? Een community lijkt ons de perfecte oplossing, want dan ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden om locatie met online live-sessies te combineren en jullie ook na de training te blijven inspireren en motiveren. We horen dat ook vaak van jullie terug, dus dit wordt echt een plek om verder te leren!