Elearning filmen en vloggen

475,00

Wil je in korte tijd professioneler leren filmen en vloggen? Dan is de Elearning zelf video maken met 10-minuten-video’s jouw oplossing. Geen ellenlange saaie slides met een voice over, maar efficiënte cursusvideo’s met een hoge informatie-overdracht.

  • Korte en bondige cursusvideo’s
  • Alle tips, tools en learnings op een rij
  • Van de bekende valkuilen naar het goede voorbeeld
Categories: ,
Beschrijving

Elearning filmen en vloggen complete pakket met 5 video’s

Wil je in je eigen tijd de Elearning filmen en vloggen met je smartphone volgen? Of online en op locatie combineren in een hybride programma op maat gemaakt? Dankzij onze Elearning zijn we flexibel en kunnen we ons programma op jullie specifieke wensen aanpassen. Zo kun jij starten met simpeler video inzetten en maak je ambassadeurs van je medewerkers.

blank
cursus zakelijk vloggen- Harmke en Marije

Wij komen uit het televisievak en houden van beeld. Bij het NOS Journaal maakten we elke dag korte zeer informatieve beeldverhalen. Zo hebben we onze Elearning zelf filmen en vloggen met je smartphone maken ook opgezet: een hoge leercurve in korte tijd. Scheelt je weer tijd!

blank

Je eerste professionele boost! Start met het verbeteren van je licht, audio en beeld.

blank

Inspiratie opdoen met zakelijke video top-10, toepassen journalistieke methodes en videoformats!

blank

Hoe breng je jezelf goed in beeld? Waar moet je kijken? Hoe blijf je jezelf en monteer je dat zonder tussenshots?

blank

Met goede shots is je video leuker om naar te kijken. Hoe film je ze en en kun je de scherpte verleggen?

blank

Hoe breng je rust én dynamiek in je montage? En schematische uitleg + tutorial 2-laagse montage.

Sneak preview van de Elearning filmen en vloggen

Alle video’s voor €425,-

Na het volgen van de Elearning filmen en vloggen kan je lid worden van onze vlogcommunity: hét Zakelijke Vloggers Platform voor onze cursisten die verder willen leren, feedback willen of inspiratie zoeken.

Voor €149,- word je lid van ons platform

Als je een training hebt gevolgd (of de Elearning filmen en vloggen) kun je hier vragen stellen, feedback krijgen en inspiratie opdoen. Mooie aanvulling of een vervolg!

Elearning filmen en vloggen cadeau doen?

Ook een leuk idee: geef deze Elearning cadeau aan een collega of je team. Wil je dit onze video’s voor een grote groep medewerkers inkopen? Bel of mail ons dan voor een staffelkorting.

mail ons knop
bel ons knop

Elearning filmen en vloggen past bij deze digitale tijd

blank

Het leuke is dat we in 2020, toen we allemaal thuis moesten werken, zijn begonnen met het filmen van onze training. Dat resulteerde in onze Elearning filmen en vloggen met je smartphone. Toen kwam de vraag: hoe gaan we mensen begeleiden op afstand? Een community lijkt ons de perfecte oplossing, want dan ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden om locatie met online live-sessies te combineren en jullie ook na de training te blijven inspireren en motiveren.

Kies je met of zonder onze begeleiding?

Het oorspronkelijke idee, de Elearning los te verkopen aan onze klanten bij de de trainingen, heeft dus uiteindelijk geresulteerd in een complete online leeromgeving met diverse vormen van begeleiding. We leren je nu dus hybride video maken: live online, op locatie en al dan gecombineerd met de Elearning. Maar misschien zit je helemaal niet te wachten op extra contact of begeleiding.

Met deze Elearning hoeft dat ook niet. Als je alle video’s bekijkt en de stappen volgt, ben je klaar om te starten met zelf video maken met je smartphone! En als je daarna toch begeleiding wil, kun je altijd nog een training volgen en lid worden van hét Zakelijke Vloggers Platform van Nederland.

Andere suggesties…