Elearning filmen en vloggen

475,00

Wil je in korte tijd professioneler leren filmen en vloggen? Dan is de Elearning zelf video maken met 10-minuten-video’s jouw oplossing. Geen ellenlange saaie slides met een voice over, maar efficiënte cursusvideo’s met een hoge informatie-overdracht.

  • Korte en bondige cursusvideo’s
  • Alle tips, tools en learnings op een rij
  • Van de bekende valkuilen naar het goede voorbeeld
Categories: ,
Beschrijving

Elearning filmen en vloggen complete pakket met 5 video’s

Wil je in je eigen tijd de Elearning filmen en vloggen met je smartphone volgen? En support van de onze besloten community? Of dit complete pakket aanschaffen als aanvulling op de locatietraining? Dankzij onze Elearning zijn we flexibel en kunnen we ons programma op jullie specifieke wensen aanpassen. Zo kunnen je medewerkers in hun eigen tijd starten met video maken én ontzorgen wij daarna met onze online begeleiding voor een langere termijn. Dat scheelt tijd!

cursus zakelijk vloggen- Harmke en Marije

Wij komen uit het televisievak en houden van beeld. Bij het NOS Journaal maakten we elke dag korte zeer informatieve beeldverhalen. Zo hebben we onze Elearning zelf filmen en vloggen met je smartphone maken ook opgezet: een hoge leercurve in korte tijd. Scheelt je weer tijd!

Inclusief gratis lidmaatschap community

Als je de complete Elearning aanschaft voor jezelf of je team, krijg je een jaar lidmaatschap van onze vlogcommunity kado. Zo kunnen wij jou of je mensen blijven begeleiden bij het maken van video’s en dat scheelt tijd! Het werkt net zo simpel als Facebook, maar dan besloten en exclusief voor onze cursisten.

Je eerste professionele boost! Start met het verbeteren van je licht, audio en beeld.

Inspiratie opdoen met zakelijke video top-10, toepassen journalistieke methodes en videoformats!

Hoe breng je jezelf goed in beeld? Waar moet je kijken? Hoe blijf je jezelf en monteer je dat zonder tussenshots?

Met goede shots is je video leuker om naar te kijken. Hoe film je ze en en kun je de scherpte verleggen?

Hoe breng je rust én dynamiek in je montage? En schematische uitleg + tutorial 2-laagse montage.

Sneak preview van de Elearning filmen en vloggen

Alle video’s inclusief community voor €499,-

Bij het aanschaffen van onze Elearning krijg je het jaarlidmaatschap van de vlogcommunity kado: hét Zakelijke Vloggers Platform waar je tijdens het volgen van de Elearning je vragen kan stellen. Zo maak je optimaal gebruik van onze online omgeving.

Elearning filmen en vloggen cadeau doen?

Ook een leuk idee: geef deze Elearning cadeau aan een collega of je team. Wil je dit onze video’s voor een grote groep medewerkers inkopen? Bel of mail ons dan voor een staffelkorting.

mail ons knop
bel ons knop

Elearning filmen en vloggen past bij deze digitale tijd

Het leuke is dat we in 2020, toen we allemaal thuis moesten werken, zijn begonnen met het filmen van onze training. Dat resulteerde in onze Elearning filmen en vloggen met je smartphone. Toen kwam de vraag: hoe gaan we mensen begeleiden op afstand? Een community is de perfecte oplossing, want dan ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden om locatie met online live-sessies te combineren en jullie ook na de training te blijven inspireren en motiveren.

Kies je met of zonder onze begeleiding?

Het oorspronkelijke idee, de Elearning los te verkopen aan onze klanten bij de de trainingen, heeft dus uiteindelijk geresulteerd in een complete online leeromgeving met diverse vormen van begeleiding. We leren je nu dus hybride video maken: live online, op locatie en al dan gecombineerd met de Elearning.

Andere suggesties…