Community Premium-abonnement

499,00

In het Premium-abonnement kun je de hele Elearning volgen om te leren Filmen en Vloggen in je eigen tijd. En… heb je altijd backup van de andere startende videomakers in de community. Dat is de kracht van het Premium-abonnement. Ook handig als je videokennis wel een update kan gebruiken.

De Founding Member-korting van 100 euro geldt alleen in 2021!

Category:
Beschrijving

Het Community Premium-abonnement is vooral bedoeld voor de mensen die online, in hun eigen tijd, op hun eigen plek willen leren filmen en vloggen met de smartphone. Ook is dit abonnement heel fijn om de weg gezakte kennis snel te updaten. Voordeel van het premium-abonnement is de backup van de community met andere videomakers, waar je altijd terecht kan met je vragen. Wil je juist meer of minder contact en begeleiding, dan zijn dit ook opties:

Of vergelijk de verschillende abonnementen schematisch naast elkaar.

Wat is dat eigenlijk, zo’n besloten online community?

Wij spelen met de VideoVlogMakersclub in op een groeiende trend: de toekomst van social media is besloten en gericht op persoonlijk contact. De kracht van online communities zit in de leden en de waarde die ze elkaar geven. Na een training zijn onze klanten altijd zo enthousiast, dat ze snel verder willen leren. Maar alleen is dat best lastig. Vanaf nu gaan we je dus niet alleen lanceren, maar ook zacht laten landen.

blank

Wij gaan zelf natuurlijk veel pro-kennis delen. Wat dacht je van live samen editen, een app uitleggen, of een masterclass van een ervaren cameraman?. Maar de kracht van een community zit ook in de mensen die elkaar inspireren en motiveren. Het wordt de enige plek in Nederland waar jij in een veilige besloten omgeving andere startende videomakers uit andere branches kan ontmoeten. Samen komen we verder, dat is het idee!

Het begon allemaal met de Elearning…

Het leuke is dat we in 2020, toen we allemaal thuis moesten werken, zijn begonnen met het filmen van onze training. Dat resulteerde in onze Elearning, waarvan de cursusvideo’s ook los te koop zijn. blankToen kwam de vraag: hoe gaan we mensen begeleiden op afstand? Een community lijkt ons de perfecte oplossing, want dan ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden om locatie met online live-sessies te combineren en jullie ook na de training te blijven inspireren en motiveren. We horen dat ook vaak van jullie terug, dus dit wordt echt een plek om verder te leren!