Community VIP-abonnement

1.299,00

Wil je samen video’s maken?

Zoek je meer hulp, motivatie of een deadline om je video te maken? In het VIP-abonnement krijg je niet alleen een jaar lang toegang tot de Elearning en de community, maar ook drie keer het videoprogramma met:

  • persoonlijke online begeleiding
  • 12 extra workshops (live of terug kijken)
  • gerichte praktijkopdrachten

De Founding Member-korting van 300 euro geldt alleen in 2021!

Category:
Beschrijving

Vip-abonnement is jouw programma als je samen met ons video wil maken

Samen live en online video maken onder professionele begeleiding, gewoon vanuit je eigen huis of kantoor! In drie videoprogramma’s van vier weken helpen we je jouw video’s te maken en publiceren. Onze videotrainer Harmke en of mediatrainer/presentatiespecialist Marije zetten je in het Vip-abonnement in de actiestand tijdens een wekelijkse online workshop, die je live volgt of terug kijkt. We volgen een stappenplan met praktijkopdrachten. Als  je die maakt, eindig je het programma met je kant-en-klare video.

Je krijgt videoprogramma mét 24/7  backup van de Video Vlog Makersclub

In je eigen tijd aan de slag, maar wel altijd de backup van onze community Video Vlog Makersclub vol mede-cursisten waar je ook terecht kan met je vragen of even rond kan kijken voor extra inspiratie. Ook als er geen programma loopt, zijn we er hier wel voor je om je verder te helpen.

Met Vip-abonnement jaar lang toegang tot de Elearning

Als Vip heb je natuurlijk ook een jaar lang 24/7 toegang tot onze Elearning waar je uitleg krijgt in de cursusvideo’s. Kijk deze nog eens terug als je denkt: hoe zat het ook alweer? Kortom, het Vip-abonnement geeft je de meeste begeleiding en de zekerheid dat je echt aan de slag gaat:

Vip-abonnement: 3 online videoprogramma’s met live workshops:

Januari/Februari: Maak je eigen vlog! We oefenen presenteren op camera, presentatietechnieken en hoe je creatieve shots filmt en monteert.

Maart/April: Maak een klantvideo! Over interviewen en dynamisch filmen en monteren met de 5-shot-sequence

September: Maak je eigen videoserie voor social media! Hoe kun je makkelijk meerdere korte video’s opnemen en monteren. Van bedenken, tot maken en inplannen!

Exacte data volgen nog en ook de invulling gaan we in het Vip-abonnement samen met de VIP-groep naar jullie wensen op maat maken.

Vaak horen we dat mensen na onze dagtraining op locatie meer verdieping willen of het liefst hun eerste video’s nog onder onze begeleiding zouden willen maken. Dat kan nu met dit nieuwe VIP-programma. Heb je die extra begeleiding of ‘deadlines’ niet nodig dan zijn dit je alternatieven:

Of vergelijk de verschillende abonnementen schematisch naast elkaar.

Wat is dat eigenlijk, zo’n besloten online community?

Wij spelen met de VideoVlogMakersclub in op een groeiende trend: de toekomst van social media is besloten en gericht op persoonlijk contact. De kracht van online communities zit in de leden en de waarde die ze elkaar geven. Na een training zijn onze klanten altijd zo enthousiast, dat ze snel verder willen leren. Maar alleen is dat best lastig. Vanaf nu gaan we je dus niet alleen lanceren, maar ook zacht laten landen.

blank

Wij gaan zelf natuurlijk veel pro-kennis delen. Wat dacht je van live samen editen, een app uitleggen, of een masterclass van een ervaren cameraman?. Maar de kracht van een community zit ook in de mensen die elkaar inspireren en motiveren. Het wordt de enige plek in Nederland waar jij in een veilige besloten omgeving andere startende videomakers uit andere branches kan ontmoeten. Samen komen we verder, dat is het idee!

Het begon allemaal met de Elearning…

Het leuke is dat we in 2020, toen we allemaal thuis moesten werken, zijn begonnen met het filmen van onze training. Dat resulteerde in onze Elearning, waarvan de cursusvideo’s ook los te koop zijn. blankToen kwam de vraag: hoe gaan we mensen begeleiden op afstand? Een community lijkt ons de perfecte oplossing, want dan ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden om locatie met online live-sessies te combineren en jullie ook na de training te blijven inspireren en motiveren. We horen dat ook vaak van jullie terug, dus dit wordt echt een plek om verder te leren!