Wat kun jij met ons Zakelijke Vloggers Platform?

blank

In ons Zakelijke Vloggers Platform kun jij online op twee manieren leren zakelijk vloggen:

  • Als lid van de Vlogcommunity
  • Door de Elearning te volgen in onze Academy

En een populaire optie sinds de coronaperiode: een training combineren met een deel bij jullie op locatie en een deel incompany! Mail of bel ons als je daar meer over wil weten, denken we met je mee!

Wat is dat, een online platform?

Ons Zakelijke Vloggers Platform is een besloten online ontmoetingsplek en leeromgeving. Onze leden zijn professionals uit diverse vakgebieden met één belangrijke overeenkomst: ze hebben bij ons de basistraining gevolgd en willen zich daarna verder ontwikkelen in het maken van video.

blank

Onze Vlogcommunity

Deze besloten online ontmoetingsplek voelt meteen vertrouwd, omdat het lijkt op een social medium. Dit is een unieke plek waar startende vloggers en videomakers elkaar ontmoeten en feedback geven. En je krijgt exclusief toegang tot extra tips en verdiepende live masterclasses!

blank

Onze Elearning

In deze online leeromgeving kun je onze hele training volgen. Handig als je dat wil doen in je eigen tijd of juist als opfrisser. Ook kun je er voor kiezen een deel van de training als Elearning te volgen en een deel op locatie. Het is een goed alternatief als incompany of live sessies niet mogelijk zijn.

Welk abonnement van hét Zakelijke Vloggers Platform past bij jou?

blank
blank

PREMIUM: Elearning én vlogcommunity

Als je nog geen cursus hebt gevolgd of je videokennis wil updaten is ons premium abonnement van Elearning + Community de beste optie om te starten met je online leertraject. Je krijgt:

  • 5 cursusvideo’s
  • leren in je eigen tijd
  • alle voordelen van de community

Dit is dus hét abonnement als je in eigen tijd, maar toch niet helemaal alleen de training wil volgen, want je kunt vragen stellen in de community.

BASIS: alleen de Vlogcommunity

Heb je al een cursus en/of de Elearning bij ons gevolgd? Dan ben je klaar voor de volgende stap. Met ons basisabonnement kun je na onze training samen met andere cursisten verder leren in onze community. Je krijgt:

  • inspiratie, tips en live masterclasses
  • feedback op jouw video
  • contact met videomakers zoals jij

Dit is dus hét abonnement als je na de training enthousiast bent en graag samen verder leert. Dankzij de community heb je altijd backup.

Even kijken in de community zonder lid te worden?

Wil je even kijken hoe het er op dit moment uit ziet? Neem dan een kijkje in het openbare deel van het Zakelijke Vloggers Platform voor niet-leden. In het moodboard Sneak Peak hebben we wat screenshots geplaatst voor een eerste indruk. Ook kun je de introducties zien van de E-learning.

Na een training zijn onze klanten altijd zo enthousiast, dat ze snel verder willen leren. Maar alleen is dat best lastig. Vanaf nu gaan we je dus niet alleen lanceren, maar ook zacht laten landen.

Wil je wel de Elearning volgen maar geen lid worden?

Dan kun je de cursusvideo’s ook los kopen of voordelig in 1 keer als pakket.

blank
Klik voor meer info

Je eerste professionele boost! Start met het verbeteren van je licht, audio en beeld.

blank
Klik voor meer info

Inspiratie opdoen met zakelijke video top-10, journalistieke methodes en videoformats!

blank
Klik voor meer info

Hoe breng je jezelf goed in beeld en blijf je jezelf? Waar moet je kijken? En hoe monteer je dat?

blank
Kllik voor meer info

Met goede shots is je video leuker om naar te kijken. Hoe film je ze en en kun je creatiever zijn?

blank
Klik voor meer info

Hoe breng je rust én dynamiek in je montage? Een schematische uitleg en 2-laagse montage.

Trend: de toekomst van social media is besloten

Met het Zakelijke Vloggers Platform spelen wij in op een groeiende trend: de toekomst van social media is besloten en gericht op persoonlijk contact. De kracht van online communities zit in de leden en de waarde die ze elkaar geven. Samen komen we verder, dat is het idee!

Platform is echt een hybride aanwinst sinds de coronaperiode

Inmiddels zetten we dit platform hybride in voor onze klanten. Mocht een training niet door kunnen gaan, of je hebt maar beperkt de tijd voor incompany, dan kunnen we je met dit platform flexibel en op maat van dienst zijn. Je kunt de hele training volgen en kiezen welke onderdelen je op locatie en welke je online wil doen. Superhandig!

Wij zijn dus heel blij met onze online leeromgeving in het Zakelijke Vloggers Platform, echt een aanvulling die past bij deze tijd.