Wat kun jij met onze online leeromgeving?

In onze online leeromgeving krijg je support en kun je blended leren. Je kunt bij ons dus een locatietraining combineren met online verder leren. Of zelfs de hele training in je eigen tempo online volgen als Elearning. Onze online leeromgeving bestaat uit een vlogcommunity én een Elearning.

  • Vlogcommunity: dé plek voor vervolgtrajecten, support en feedback na de cursus
  • Elearning in onze Academy: als je de cursus online wil volgen in je eigen tijd of als kennisupdate

Wat is dat, een online platform?

Ons Zakelijke Vloggers Platform is een besloten online ontmoetingsplek en leeromgeving. Onze leden hebben allemaal bij ons de cursus gevolgd, zijn professionals uit diverse vakgebieden en willen graag feedback en begeleiding als ze starten met video maken.

Onze Vlogcommunity

Deze besloten online ontmoetingsplek voelt meteen vertrouwd, omdat het lijkt op een social medium. Dit is een unieke plek waar startende vloggers en videomakers elkaar ontmoeten en feedback geven. En je krijgt exclusief toegang tot extra tips en verdiepende live masterclasses!

Onze Elearning

In de Academy met Elearning vind je een online leeromgeving waarin je onze hele video- en presentatietraining kan volgen. Handig als je dat wil doen in je eigen tijd of juist als opfrisser. Koop je het hele pakket, krijg je de supportcommunity er gratis bij.

Keuze uit Supportcommunity met of zonder Elearning

PREMIUM: Elearning én vlogcommunity

Als je nog geen cursus hebt gevolgd of je videokennis wil updaten is ons premium abonnement van Elearning + Community de beste optie om te starten met je online leertraject. Je krijgt:

  • 5 cursusvideo’s
  • leren in je eigen tijd
  • alle voordelen van de community

Dit is dus hét abonnement als je in eigen tijd, maar toch niet helemaal alleen de training wil volgen, want je kunt vragen stellen in de community.

BASIS: alleen de Vlogcommunity

Heb je al een cursus bij ons gevolgd? Dan gaan we je nu verder begeleiden vanuit onze community. Je krijgt:

  • elke maand live masterclass
  • feedback op jouw video
  • exclusieve tutorials, tips en inspiratie

Dit is dus hét abonnement als je na de training enthousiast bent en graag samen verder leert. Het helpt je de motivatie vast te houden, up to date te blijven en je vragen te stellen tijdens het video maken.

Blended leren vloggen: online en locatie combineren

En een populaire optie sinds de coronaperiode: een training combineren met een deel bij jullie op locatie en een deel incompany! Mail of bel ons als je daar meer over wil weten, denken we met je mee!

Even kijken in de community zonder lid te worden?

Wil je even kijken hoe het er op dit moment uit ziet? Neem dan een kijkje in het openbare deel van de online leeromgeving voor niet-leden. In het moodboard Sneak Peak hebben we wat screenshots geplaatst voor een eerste indruk. Ook kun je de introducties zien van de E-learning.

Wil je losse video’s kopen?

Je mag de video’s ook los kopen als je interesse hebt in een specifiek onderwerp. Als je het hele pakket koopt krijg je het abonnement op de community kado.

Klik voor meer info

Je eerste professionele boost! Start met het verbeteren van je licht, audio en beeld.

Klik voor meer info

Inspiratie opdoen met zakelijke video top-10, journalistieke methodes en videoformats!

Klik voor meer info

Hoe breng je jezelf goed in beeld en blijf je jezelf? Waar moet je kijken? En hoe monteer je dat?

Kllik voor meer info

Met goede shots is je video leuker om naar te kijken. Hoe film je ze en en kun je creatiever zijn?

Klik voor meer info

Hoe breng je rust én dynamiek in je montage? Een schematische uitleg en 2-laagse montage.

Trend: de toekomst van social media is besloten

Met het Zakelijke Vloggers Platform spelen wij in op een groeiende trend: de toekomst van social media is besloten en gericht op persoonlijk contact. De kracht van online communities zit in de leden en de waarde die ze elkaar geven. Samen komen we verder, dat is het idee!

Platform is echt een hybride aanwinst sinds de coronaperiode

Inmiddels zetten we dit platform hybride in voor onze klanten. Mocht een training niet door kunnen gaan, of je hebt maar beperkt de tijd voor incompany, dan kunnen we je met dit platform ook flexibel en op maat van dienst zijn. Je kunt de hele training volgen en kiezen welke onderdelen je op locatie en welke je online wil doen. Superhandig!